REZERVNI DELOVI

REZERVNI DELOVI

Originalni rezervni deo je jedino ispravno rešenje. Vi dajete svoje poverenje originalnom delu kada ga ugradite na traktor ili mehanizam. To je razlog zbog kojeg bi trebalo da koristite jedino originalne rezervne delove za svoje mašine, zato što jedino originalni delovi ispunjavaju visoke DEUTZ FAHR standarde kvaliteta, garantuju funkcionalnost, spremnost za upotrebu i najbolji odnos kvaliteta za uloženi novac. Besprekorno funkcionisanje odeljenja rezervnih delova DEUTZ FAHR se uvek oslanjao na brzo i pouzdano snabdevanje rezervnim delovima, pa je zato ulagao velike investicije u stalan napredak, a u cilju ispunjavanja visokih zahteva distributera i poljoprivrednika. 

Ista pravila važe kako za proizvodnju rezervnih delova tako i za unapreenje proizvodnje traktora. Konstantna su ulaganja u zaposlene, u obradu podataka, logistiku i tehniku iz kojih proizilazi odlican i brz servis i nabavka rezervnih delova. Sigurna isporuka u najkracem roku po celom svetu. Iz centralnog magacina rezervnih delova u Lauingenu snabdevaju se delovima svi distributeri iz celog sveta. Lokacija omogucava DEUTZ-FAHR odeljenju rezervnih delova da vrši hitne isporuke rezervnih delova po celoj Evropi, od Portugala do Finske i Grčke u roku od 24h svakog dana u godini.

Cilj je jednostavnost: kupac mora da zna da njegov distributer uvek ima potrošne i druge delove dostupne u lokalnom magacinu. Za sve druge specijalne zahteve centralni magacin u Lauingenu, koji ima 220 000 razlicitih pozicija rezervnih delova, isporucuje delove u roku od tri dana, tako da se zastoj u radu mašine svodi na minimum. Obzirom na odlicno organizovanu internacionalnu isporuku rezervnih delova, DEUTZ FAHR može da ponudi širok i raznovrstan opseg proizvoda sa odlicnim odnosom cena – kvalitet. Prvoklasan kvalitet dodatne opreme DEUTZ FAHR distributeri takođe imaju širok asortiman dodatne opreme kako bi izašli u susret svim zahtevima kupaca. Od proizvoda za čišćenje, radnih svetala, sedišta, mreža za baliranje, kanapa i folija do potrošnih rezervnih delova drugih proizvođača. Svi ti delovi su isto, kao i originalni delovi, visokog kvaliteta i niske cene. Sve to da bi uštedeli Vaše vreme i sprečili nepotrebno trošenje energije na traženje pravih rezervnih delova.